Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(6001 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
Kow@lski napisal
Zegnam, Cioto!

...fachurra to ciocia?!

eee tam..bardziej dobry wujcio,taki cieply i mily,ktory przytula sie do wszystkiego,co sie rusza i na drzewo nie ucieka...

swoja droga,skoro to twoj prywatny kabaret,to gdzie sa twoje prywatne produkcje?
jak do tej pory,to kolejny temat z cyklu: kopiuj-wklej...

najbardziej podoba mi sie to,co w nawiasie - skoro nie dla kretynow,to pewnie dla idiotow?

pekajacy ze smiechu
ladnypan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(Kerimek)
Stały Bywalec
Do tego doszło już że klony klonów bronią ...a niektóre niki zawsze parami chodzą i słodzą sobie nawzajem ..wiec mamy całą śmietankę osób których podejrzewałem ....jeszcze tylko 3 osoby , ciekaw jestem czy będą mieć na tyle odwagi by się przyznać ...Ja wychodzę z tego Teatrzyku będę jedynie obserwatorem nie będę wypowiadał się już w tym temacie ....życzę powodzenia .....dorośli ludzie a zachowują się jakby mieli po 15 lat.... niuanse, intrygi ,podchody, nie interesuje mnie to .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty
Aga Luba
(Luba)
Stały Bywalec
Kerimek napisał:
Do tego doszło już że klony klonów bronią ...a niektóre niki zawsze parami chodzą i słodzą sobie nawzajem ..wiec mamy całą śmietankę osób których podejrzewałem ....jeszcze tylko 3 osoby , ciekaw jestem czy będą mieć na tyle odwagi by się przyznać ...Ja wychodzę z tego Teatrzyku będę jedynie obserwatorem nie będę wypowiadał się już w tym temacie ....życzę powodzenia .....dorośli ludzie a zachowują się jakby mieli po 15 lat.... niuanse, intrygi ,podchody, nie interesuje mnie to .....

No i mamy nadzieję, że powstanie z tego kolejny piękny wiersz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty
Aga Luba
(Luba)
Stały Bywalec
retier1 napisał:
Znasz chyba Kerimku to powiedzenie : ja pierdziele ,całe życie z wariatami

Nie sądziłem Luba że będziesz się bawić w takie coś.Co prawda nie znam dokładnie powodów animozji głównych zainteresowanych,lecz ciebie jakoś nie zauważyłem w tym wszystkim jak do tej pory w tej przepychance.
Z tego co mi wiadomo,to raczej trzymasz się z daleka od takich sytuacji.
Cóż,pożyjemy zobaczymy Jak to Kerimek powiedział , kto pod ...........................w nie wpada.

A na razie przytoczę cyt. z filmu Ciacho :

klasyczny związek prostytucji z muzyką

bo właśnie tak mi się kojarzy ta cała sprawa,
miłej nocki nocnym markom

No tak...fakt! Spoliczkowałam sie teraz. A Ty co tu robisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
małgośka napisał:

no nie wiem czy wchodzić , czy nie wchodzić , raz się wpiszę

Każdy normalny , psychicznie stabilny , miły człowiek jest chętnie widzianym gościem..

Przecież wyraźnie pisze na tabliczce przy wejściu Czytać nie umiesz?

małgośka napisał:

Z tym tematem kabaretowym wyskoczył jakoś tak …no sama nie wiem co o tym myśleć . Na razie to tu mi się nie podoba , mało wesoło jest ...

Specjalnie zajrzałem do Wikipedii, żeby znaleźć „kabaret”...

Tam piszą tak:

„Kabaret – forma sztuki widowiskowej, mająca charakter zazwyczaj satyryczny. Widowiska kabaretowe tworzone są przez kilkuosobowe grupy artystów. Zazwyczaj są to grupy stałe. Ekspresja sztuki w przypadku kabaretu polega na prezentowaniu krótkich form,skeczy. Czasami grupy kabaretowe łączą się lub wymieniają członkami, wprowadzając dzięki temu nowe środki wyrazu.”

Widzisz...: „Charakter zazwyczaj satyryczny”... czyli, że nie zawsze satyryczny..
Wpisali sie już: Retier, Kerimek, Marlen, Irenka, Ty Małgosiu.., Luba, a nawet Basia z wydziału cenzury..
Poczekaj.., sprawdzę czy kogoś nie przeoczyłem...
………………

Nie.., nikogo.

Mamy kilka fajnych wstawek z Youtube... Więc są: krótkie formy...

Mnie osobiście najbardziej podobało sie to:

małgośka napisał:

A blog i ostatnie wpisy na temat życia byłego kolegi Fachurry zostawiam bez komentarza,

Blog Fachurry, to jest moja amatorska „lyteratura”... I jak to zwykle bywa, wszelkie podobieństwa do żyjących osób lub realnie zaistniałych sytuacji są czysto przypadkowe..

Wstawiam tu linka do bloga, żeby i tam mieć, może za kilka lat, 200.000 odsłon..
To wszystko..

fachurra.bloog.pl/?_ticrsn=3&ticaid=6bdcd

Tak sie rozpisałem, że zabraknie mi czasu na dzisiejsze rozważania o kreatofludkach… To może jutro?

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Fachurra napisał:
[quote]małgośka napisał:

małgośka napisał:

Z tym tematem kabaretowym wyskoczył jakoś tak …no sama nie wiem co o tym myśleć . Na razie to tu mi się nie podoba , mało wesoło jest ...

Specjalnie zajrzałem do Wikipedii, żeby znaleźć „kabaret”...

Tam piszą tak:

„Kabaret – forma sztuki widowiskowej, mająca charakter zazwyczaj satyryczny. Widowiska kabaretowe tworzone są przez kilkuosobowe grupy artystów. Zazwyczaj są to grupy stałe. Ekspresja sztuki w przypadku kabaretu polega na prezentowaniu krótkich form,skeczy. Czasami grupy kabaretowe łączą się lub wymieniają członkami, wprowadzając dzięki temu nowe środki wyrazu.”

Widzisz...: „Charakter zazwyczaj satyryczny”... czyli, że nie zawsze satyryczny..
Wpisali sie już: Retier, Kerimek, Marlen, Irenka, Ty Małgosiu.., Luba, a nawet Basia z wydziału cenzury..
Poczekaj.., sprawdzę czy kogoś nie przeoczyłem...
………………

małgośka napisał:

A blog i ostatnie wpisy na temat życia byłego kolegi Fachurry zostawiam bez komentarza,

Blog Fachurry, to jest moja amatorska „lyteratura”... I jak to zwykle bywa, wszelkie podobieństwa do żyjących osób lub realnie zaistniałych sytuacji są czysto przypadkowe..

No popatrz, a jednak mnie znow ponioslo. Jakis emocjonalny sie zrobilem, cy co?
Nie, nie chlopie, sympatii /i twarzy/ to ty juz nie odzyskasz, a przynajmniej nie tu i nie na dzien dzisiejszy /a przy okazji twarzy - nie chwal sie jak by ci sie zdarzylo byc w Norwegii - dupy ci nie skopie, bo zdaje sie wyrzadzil bym ci tym tylko przyjemnosc/ - no chyba ze u tej Irenki, co to se budzik na co 6 godzin nastawila - to jest dygresja do ciebie, nie do niej - to by bylo za duzo jak na jej glowe.

"A gdzie ta siostrzenica? Może jakaś fajna laska? Jest w Polsce, z dzieciakiem, którego tatusiem jest też jakiś przybysz ze strefy równikowej i wpada tylko od czasu doczasu, żeby zapomogę skasować.." - to jeden z cytatow z bloga.
Co myslisz, Sethur /sorry, ze sie znow i nie bez przyczyny na Ciebie powolam/ - jak bys myslal na moim miejscu?...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Kerimek napisał:

Nie, nie- ty jestes ponad takie tam rzeczy...
Sugerujesz odkrycie pewnych tajemnic, jak bys bursztynowa komnate odnalazl.
Badz ponad - pierwszy odwazny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Luba napisał:
retier1 napisał:

Nie sądziłem Luba że będziesz się bawić w takie coś.Co prawda nie znam dokładnie powodów animozji głównych zainteresowanych,lecz ciebie jakoś nie zauważyłem w tym wszystkim jak do tej pory w tej przepychance.
Cóż,pożyjemy zobaczymy Jak to Kerimek powiedział , kto pod ...........................w nie wpada.

Lubię teatr Luba,a temat Fachurry z nim mi się kojarzy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
retier1 napisał:
Luba napisał:
retier1 napisał:

Lubię teatr Luba,a temat Fachurry z nim mi się kojarzy.

A co na temat tresci, Retier, sympatyku sztuki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok