Do tego doszło już że klony klonów bronią ...a niektóre niki zawsze parami chodzą i słodzą sobie nawzajem ..wiec mamy całą śmietankę osób których podejrzewałem ....jeszcze tylko 3 osoby , ciekaw jestem czy będą mieć na tyle odwagi by się przyznać ...Ja wychodzę z tego Teatrzyku będę jedynie obserwatorem nie będę wypowiadał się już w tym temacie ....życzę powodzenia .....dorośli ludzie a zachowują się jakby mieli po 15 lat.... niuanse, intrygi ,podchody, nie interesuje mnie to .....
Kerimek napisał: Do tego doszło już że klony klonów bronią ...a niektóre niki zawsze parami chodzą i słodzą sobie nawzajem ..wiec mamy całą śmietankę osób których podejrzewałem ....jeszcze tylko 3 osoby , ciekaw jestem czy będą mieć na tyle odwagi by się przyznać ...Ja wychodzę z tego Teatrzyku będę jedynie obserwatorem nie będę wypowiadał się już w tym temacie ....życzę powodzenia .....dorośli ludzie a zachowują się jakby mieli po 15 lat.... niuanse, intrygi ,podchody, nie interesuje mnie to .....
No i mamy nadzieję, że powstanie z tego kolejny piękny wiersz...
retier1 napisał: Znasz chyba Kerimku to powiedzenie : ja pierdziele ,całe życie z wariatami
Nie sądziłem Luba że będziesz się bawić w takie coś.Co prawda nie znam dokładnie powodów animozji głównych zainteresowanych,lecz ciebie jakoś nie zauważyłem w tym wszystkim jak do tej pory w tej przepychance.
Z tego co mi wiadomo,to raczej trzymasz się z daleka od takich sytuacji.
Cóż,pożyjemy zobaczymy Jak to Kerimek powiedział , kto pod ...........................w nie wpada.
A na razie przytoczę cyt. z filmu Ciacho :
klasyczny związek prostytucji z muzyką
bo właśnie tak mi się kojarzy ta cała sprawa,
miłej nocki nocnym markom
No tak...fakt! Spoliczkowałam sie teraz. A Ty co tu robisz?
no nie wiem czy wchodzić , czy nie wchodzić , raz się wpiszę
Każdy normalny , psychicznie stabilny , miły człowiek jest chętnie widzianym gościem..
Przecież wyraźnie pisze na tabliczce przy wejściu Czytać nie umiesz?
małgośka napisał:
Z tym tematem kabaretowym wyskoczył jakoś tak …no sama nie wiem co o tym myśleć . Na razie to tu mi się nie podoba , mało wesoło jest ...
Specjalnie zajrzałem do Wikipedii, żeby znaleźć „kabaret”...
Tam piszą tak:
„Kabaret – forma sztuki widowiskowej, mająca charakter zazwyczaj satyryczny. Widowiska kabaretowe tworzone są przez kilkuosobowe grupy artystów. Zazwyczaj są to grupy stałe. Ekspresja sztuki w przypadku kabaretu polega na prezentowaniu krótkich form,skeczy. Czasami grupy kabaretowe łączą się lub wymieniają członkami, wprowadzając dzięki temu nowe środki wyrazu.”
Widzisz...: „Charakter zazwyczaj satyryczny”... czyli, że nie zawsze satyryczny..
Wpisali sie już: Retier, Kerimek, Marlen, Irenka, Ty Małgosiu.., Luba, a nawet Basia z wydziału cenzury..
Poczekaj.., sprawdzę czy kogoś nie przeoczyłem...
………………
Nie.., nikogo.
Mamy kilka fajnych wstawek z Youtube... Więc są: krótkie formy...
Mnie osobiście najbardziej podobało sie to:
małgośka napisał:
A blog i ostatnie wpisy na temat życia byłego kolegi Fachurry zostawiam bez komentarza,
Blog Fachurry, to jest moja amatorska „lyteratura”... I jak to zwykle bywa, wszelkie podobieństwa do żyjących osób lub realnie zaistniałych sytuacji są czysto przypadkowe..
Wstawiam tu linka do bloga, żeby i tam mieć, może za kilka lat, 200.000 odsłon..
To wszystko..
Z tym tematem kabaretowym wyskoczył jakoś tak …no sama nie wiem co o tym myśleć . Na razie to tu mi się nie podoba , mało wesoło jest ...
Specjalnie zajrzałem do Wikipedii, żeby znaleźć „kabaret”...
Tam piszą tak:
„Kabaret – forma sztuki widowiskowej, mająca charakter zazwyczaj satyryczny. Widowiska kabaretowe tworzone są przez kilkuosobowe grupy artystów. Zazwyczaj są to grupy stałe. Ekspresja sztuki w przypadku kabaretu polega na prezentowaniu krótkich form,skeczy. Czasami grupy kabaretowe łączą się lub wymieniają członkami, wprowadzając dzięki temu nowe środki wyrazu.”
Widzisz...: „Charakter zazwyczaj satyryczny”... czyli, że nie zawsze satyryczny..
Wpisali sie już: Retier, Kerimek, Marlen, Irenka, Ty Małgosiu.., Luba, a nawet Basia z wydziału cenzury..
Poczekaj.., sprawdzę czy kogoś nie przeoczyłem...
………………
małgośka napisał:
A blog i ostatnie wpisy na temat życia byłego kolegi Fachurry zostawiam bez komentarza,
Blog Fachurry, to jest moja amatorska „lyteratura”... I jak to zwykle bywa, wszelkie podobieństwa do żyjących osób lub realnie zaistniałych sytuacji są czysto przypadkowe..
No popatrz, a jednak mnie znow ponioslo. Jakis emocjonalny sie zrobilem, cy co?
Nie, nie chlopie, sympatii /i twarzy/ to ty juz nie odzyskasz, a przynajmniej nie tu i nie na dzien dzisiejszy /a przy okazji twarzy - nie chwal sie jak by ci sie zdarzylo byc w Norwegii - dupy ci nie skopie, bo zdaje sie wyrzadzil bym ci tym tylko przyjemnosc/ - no chyba ze u tej Irenki, co to se budzik na co 6 godzin nastawila - to jest dygresja do ciebie, nie do niej - to by bylo za duzo jak na jej glowe.
"A gdzie ta siostrzenica? Może jakaś fajna laska? Jest w Polsce, z dzieciakiem, którego tatusiem jest też jakiś przybysz ze strefy równikowej i wpada tylko od czasu doczasu, żeby zapomogę skasować.." - to jeden z cytatow z bloga.
Co myslisz, Sethur /sorry, ze sie znow i nie bez przyczyny na Ciebie powolam/ - jak bys myslal na moim miejscu?...
Kerimek napisał: Do tego doszło już że klony klonów bronią ...a niektóre niki zawsze parami chodzą i słodzą sobie nawzajem ..wiec mamy całą śmietankę osób których podejrzewałem ....jeszcze tylko 3 osoby , ciekaw jestem czy będą mieć na tyle odwagi by się przyznać ...Ja wychodzę z tego Teatrzyku będę jedynie obserwatorem nie będę wypowiadał się już w tym temacie ....życzę powodzenia .....dorośli ludzie a zachowują się jakby mieli po 15 lat.... niuanse, intrygi ,podchody, nie interesuje mnie to .....
Nie, nie- ty jestes ponad takie tam rzeczy...
Sugerujesz odkrycie pewnych tajemnic, jak bys bursztynowa komnate odnalazl.
Badz ponad - pierwszy odwazny...
Luba napisał: retier1 napisał: Znasz chyba Kerimku to powiedzenie : ja pierdziele ,całe życie z wariatami
Nie sądziłem Luba że będziesz się bawić w takie coś.Co prawda nie znam dokładnie powodów animozji głównych zainteresowanych,lecz ciebie jakoś nie zauważyłem w tym wszystkim jak do tej pory w tej przepychance.
Cóż,pożyjemy zobaczymy Jak to Kerimek powiedział , kto pod ...........................w nie wpada.
Lubię teatr Luba,a temat Fachurry z nim mi się kojarzy.
retier1 napisał: Luba napisał: retier1 napisał: Znasz chyba Kerimku to powiedzenie : ja pierdziele ,całe życie z wariatami
Lubię teatr Luba,a temat Fachurry z nim mi się kojarzy.
Zasiłek rodzinny i opiekuńczy w Norwegii
Norweskie zasiłki na dzieci przysługują każdemu, kto posiada dzieci i odprowadza podatki w Norwegii. Niezależnie od wysokości zarobków oraz tego czy dzieci mieszkają w Polsce, czy w Norwegii przysługuje Ci zasiłek na dzieci. Złóż wniosek i skorzystaj ze świadczenia.
Zasiłek rodzinny - dzieci w wieku 0-18 lat
Zasiłek opiekuńczy - dzieci w wieku 13-23 miesięcy
Zasiłek na dzieci:
...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.